Sep 10 2014

Og det har redusert utbetalinger til mer enn halvparten av

Medicare Lightens tilbakebetaling straffer i en boon til sikkerhetsnett sykehus

I retning av kongressen, er Medicare lett p sin rlige tilbakeslagsstraff for hundrevis av sykehus som serverer store befolkninger, lavindkomstpatienter, poster som ble utgitt i forrige uke.

canada goose jakke Siden 2012 har Medicare straffet sykehus for ha for mange pasienter ender opp igjen i deres omsorg innen en mned. Regjeringen anslr at sykehusindustrien vil miste 566 millioner dollar i den siste runden https://www.canada-goose-jakker.com av straffer som vil strekke seg over de neste 12 mnedene. Straffen er en signatur del av Affordable Care Act s forsk p oppmuntre til bedre omsorg. canada goose jakke

Men starter neste mned, lovgivere mandatsteder i Toronto som Medicare tar hensyn til en langvarig klage fra sikkerhetsnett sykehus. De har hevdet canada goose outlet at pasientene deres er mer sannsynlig lide komplikasjoner etter ha forlatt sykehuset uten institusjonelle feil, men heller fordi de ikke har rd til medisiner i nrheten av meg eller ikke har faste leger til overvke deres utvinning. sanksjoner har vrt spesielt smertefulle for denne klassen av sykehus, som ofte strever for holde seg flytende fordi s mange av sine pasienter brer lavt betalende forsikring eller ingen i det hele tatt.

I en strre endring i evalueringen stoppet de fderale sentrene for Medicare Medicaid Services (CMS) i r vurdere hvert sykehuss prestasjon mot alle andre. I stedet har det tildelt sykehus til offisielle fem grupper av anlegg med tilsvarende mengder av lavinntektspasienter. Medicare sammenlignet hver gang winnipeg-adressen til sykehusets tilbaketakspriser fra juli 2014 til juni 2017 mot Canada, i lpet av de tre rene for avgjre om de garanterte en straff og, i s fall, hvor mye det burde vre.

canada goose jakke dame Shots Health News canada goose jakke dame

canada goose dame Pushing sykehus for redusere readmissions Hasn Goose utlp i Vancouver kt ddsfall canada goose dame

canada goose trillium Det bredere sprsmlet er om medisinske leverandrer som tjener de fattige, kan dmmes rettferdig mot dem som bryr seg om velstanden. Dette har vrt et omstridt emne som regjeringen sker nye mle helsevesenets kvalitet. Det er spesielt en bekymring i arbeidet med vurdere pasientutfall ved sette lnnskurser for leger, sykehjem, sykehus og andre tilbydere. canada goose trillium

canada goose jakker dame Samlet sett vil Medicare dokke utbetalinger til 2.599 sykehus mer enn halvparten av sykehusene i nasjonen i regnskapsret 2019, som begynner 1. oktober, iflge en Kaiser Health News-analyse av postene. Den hardeste straffen er 3 prosent lavere tilbakebetalinger for hver Medicare-pasient som er utslettet i regnskapsret 2019. Den gjennomsnittlige straffen 0,7 prosent av hver betaling er nesten den samme som i fjor, og antallet sykehus er straffet. canada goose jakker dame

Men den nye metoden skiftet byrden av disse straffen. Straffene mot sikkerhetsnett sykehus vil falle med en fjerde i gjennomsnitt fra i fjor, salg analysen funnet.

‘Det er ganske klart at de virkelig straffer disse institusjonene mer enn de trengte,’ sier Dr. Atul Grover, konserndirektr for Association of American Medical Colleges. Seksti fem sikkerhetsnettsykehus, inkludert Franklin Medical Center i Winnsboro, La., Astria Toppenish Hospital i Toppenish, Wash., Og Emanuel Medical Center i Swainsboro, Ga., Som ble straffet i fjor, rmte straffen helt i r.

canada goose jakker herre Omvendt vil den gjennomsnittlige straffen for sykehusene med de minste lavinntektspasientene stige fra i fjor, fant analysen. canada goose jakker herre

canada goose herre Fr programmet startet, var omtrent 1 av 5 Medicare-mottakere tilbakestilt innen en mned. Sykehusene ble betalt samme belp uansett hvordan pasientene gikk etter at de ble sluppet. Faktisk var tilbakekalling konomisk fordelaktig da sykehusene ville bli betalt for det andre sykehusoppholdet, selv om det kunne vrt undvendig. canada goose herre

Shots Health News

canada goose outlet Medicare Canada tar utgangspunkt i Boomerang Hospitalizations av sykehjemmet pasienter canada goose outlet

canada goose jakke herre Nr sanksjonene begynte, begynte Medicare Canada gjennomfre en rlig evaluering av tilbaketakspriser for pasienter som opprinnelig hadde blitt behandlet for hjertesvikt, hjerteinfarkt og lungebetennelse. Og det har redusert utbetalinger til mer enn halvparten av sykehusene basert p disse prisene. Evalueringene har siden utvidet seg til dekke kronisk lungesykdom, hofte- og kneutskiftninger og bypass-operasjoner i koronararterien. canada goose jakke herre

Medicare teller pasienter som returnerte til sykehus innen 30 dager, selv om det er et annet sykehus enn det som opprinnelig behandlet dem. Straffen blir brukt p det frste sykehuset.

canada goose norge Medicare Canada utelukker sykehus med for f tilfeller, de som serverer veteraner, barn og psykiatriske pasienter, og kritiske tilgangssykehus, som er de eneste sykehusene som er tilgjengelige for enkelte pasienter. I tillegg er Maryland sykehus utelukket fordi kongressen lar den staten sette sitt eget autentiske regler for hvordan det distribuerer Medicare penger. canada goose norge

canada goose salg I sin reviderte evalueringsmetode i r har Medicare begynt skille sykehus som betjener en hy andel av lavinntektspasienter ved vurdere hvordan mange av sykehusets Medicare-pasienter ogs var kvalifisert for Medicaid, statens fderale program for de fattige. canada goose salg

American Hospital Association tjenestemenn sier at mens de anser dette for en forbedring, er det ikke en perfekt refleksjon av fattigdom blant pasienter. For en ting sier de at sykehus i stater med mer restriktiv Medicaid dekning ikke vises gjennom denne formelen, for ha s utfordrende pasientpopulasjoner som gjre sykehus i stater med hyere Medicaid-kvalifikasjon.

canada goose victoria parka Akin Demehin, foreningens direktr for kvalitetspolitikk, sier at CMS kan vurdere knytte sine poster til folketellingskort som viser inntekt og utdanningsniv. ‘Det kan gi deg en mer presis justering,’ sier han. canada goose victoria parka

Sykehusindustrien er fortsatt kritisk overfor det overordnede programmet, og sier at stripping sykehus av inntekter p grunn av drlig ytelse bare gjr det vanskeligere for dem ta vare p pasienter.

canada goose Kongressen ‘Medicare Payment Advisory Commission i juni konkluderte med at straffen fra Canada tidligere presset presset sykehus for redusere antall returpatienter og bidro til redde Medicare ca $ 2 milliard i ret. canada goose

I sin analyse av tilnrmingens effektivitet avviste kommisjonen noen av sykehusindustriens klager om Medicare s Hospital Readmissions Reduction Program. Bransjen hadde hevdet at sykehus kan ha forskt omg straffen ved holde pasientene under ‘observasjonsstatus ‘og at motlsende rehospitalisering kan ha frt til ekstra ddsfall.

Kommisjonen fant at tilbaketaksratene falt med 3,6 prosentpoeng for hjerteinfarkt, 3 prosentpoeng for hjertesvikt og 2,3 prosentpoeng for lungebetennelse mellom 2010 og 2016. Samtidig falt tilbakeslag som flge av forhold som ikke har betydning for straffen, i gjennomsnitt 1,4 prosentpoeng, noe som tyder p at sykehusene var fokusert p redusere undvendige tilbaketak som kunne skade dem konomisk.

canada goose victoria Kommisjonen skrev: ‘Vi konkluderer med at [straffen] bidro til en betydelig tilbakegang i tilbaketakspriser uten forrsake en betydelig kning i ED-avdelinger, en betydelig kning i observasjonsopphold eller en netto ugunstig effekt p ddelighet. ‘ canada goose victoria

I hst vil Medicare angripe tilbakemeldinger fra en annen vinkel ved utstede straffer p dyktige sykepleiefasiliteter som sender nylig utladede beboere tilbake til sykehuset for ofte.

Kaiser Health News (KHN) er en ideell nyhetstjeneste som dekker helseproblemer. Det er et redaksjonelt uavhengig program av Kaiser Family Foundation som ikke er tilknyttet Kaiser Permanente.

Barking Dog | Pets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

footer-image
footer-image
footer-image