Oct 10 2014

Det dekker mange yngre canada goose norge nettbutikk ekte trr

Vekst av Private Tree Regulation Spurs Frykt for Backlash

canada goose jakke AUSTIN, Texas Byer har lenge regulert hva som kan gjres for trr i parker, langs offentlige gater eller p offentlig eiendom, bestemmer nr de kan trimmes, behandles for sykdom eller fjernes. canada goose jakke

canada goose trillium I de senere r har et kende antall byer ogs begynt regulere hva som skjer med trr p privat eiendom p land som eies canada goose jakke av utviklere eller villaeiere, inkludert trr i sine grder. I mte med blomstrende befolkninger behandler disse byene trr som en viktig del av byplanlegging og grnn infrastruktur. Tanken er at selv trr p privat eiendom tjener offentligheten godt ved suge stormvann, filtrere vann til innsjer og elver, rense canada goose jakke oslo luften og kjle bygninger for kutte ned p energiforbruket. canada goose trillium

canada goose dame Texas regjering Greg Abbott, en republikansk, presset statlige lovgivere i en nylig spesiell sesjon for skrape byer ‘treforordninger, som han kalte’ sosialisme ‘, til fordel for en statslov som fastsetter at enhver privateiendommer, inkludert utviklere, hadde full kontroll over trr p deres land. Abbotts forslag ville ha overtrdt lover som regulerer trr p privat eiendom i omtrent hundre byer over hele staten, inkludert Austin. canada goose dame

‘Sprsmlet kommer ned til hvem som eier treet, hvis tre er det, og hva betyr det eie noe?’ sa Bryan Mathew, politikkanalytiker ved Senter for lokal styring i Texas Public Policy Foundation, en konservativ forskningsgruppe som stttet Abbotts lovgivning. ‘Vi beveger oss mer og mer inn i en’ barnepike-stat ‘der vi tror eksperter burde ta de beste beslutningene for oss. ‘

Abbotts ml dde i lovgiveren, selv om lovgivere kompenserte gebyrene som byene kan belaste eiere for fjerne et tre hvis de plantet nye p deres land.

canada goose victoria parka canada goose norge forhandler ‘Det canada goose norge nettbutikk som s ut som en tsunami som kom p oss, var ikke stormen vi trodde det view website https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge ville vre,’ sa Keith Mars, Austins arborist. Lovgivningen endte opp med ‘ikke s nr som drlig som vi trodde det kunne vre’. canada goose victoria parka

Likevel er treforesatte bekymret. ‘Hvis denne typen oppfrsel skulle dreie seg, ville det vre katastrofalt,’ sa Larry Wiseman, tidligere president og administrerende direktr i American Forest Foundation, et nonprofit som taler for urbane trr. ‘Det er snn skummelt.’

canada goose norge Regulering av hva som skjer med trr p privat eiendom har vrt ‘en reell vekstindustri’ i lpet av de siste 10 til 15 rene, og trenden er akselerert, sier Pete Smith, urbane skogsprogramleder for Arbor Day Foundation, et nonprofit som talsmenn for planting trr. ‘Det er et naturlig biprodukt av urbaniseringen av Amerika.’ canada goose norge

canada goose salg Flere byer behandler trr som en del av ‘grnn infrastruktur’ og utarbeider urbane skogmesterplaner for beskytte trr spesielt, eldre trr. canada goose salg

Det finnes ingen databaser som sporer hvor mange stater som vedtar lovgivning for begrense trr p privat eiendom, sier Paul Ries, professor i urbane skogbruk ved Oregon State University. ‘Men anekdotisk, ja. Vi ser flere private treforordninger.’

Det er fordi byen eide trr representerer bare 15 til 20 prosent av et storbyens trepopulasjon, sa han. Og hvis du vil beskytte trr og trebjelke i en region, ‘du m se p private trr.’

Austin har lenge hatt blant nasjonens mest restriktive regler for private trr.

canada goose jakker dame Ingen tre strre enn 19 cm i diameter kan fjernes p privat eiendom uten byens godkjennelse, og villaeiere eller utviklere m erstatte treet med nok trr for produsere lignende nyanser. For eksempel fjerne et 20 tommers tre, en utvikler ville mtte plante 10 trr med 2 tommer diametre. Det tillater heller ikke ‘arvstrr’, som det definerer som 24 tommer i diameter eller bredere, som skal fjernes p privat eiendom, med mindre det er dd eller syk, uten bygodkjennelse. Byen etablerte en ny arvstreet betegnelse for gamle trr hvis stammer har en diameter p 32 tommer eller mer. De kan aldri bli fjernet, med mindre de er dde eller syke, ogs de som har privat eiendom. canada goose jakker dame

canada goose jakke dame Det senket ogs terskelen for ‘spesielle trr’ som bare kan fjernes med bytillatelse til en diameter p 14 tommer, ned fra 18 tommer. Det dekker mange yngre canada goose norge nettbutikk ekte trr, og betyr at rundt tre fjerdedeler av alle trr i distriktet er beskyttet. Loven etablerte ogs et fond fra trefjerningsavgift for betale for nye trr. (Byen kontrollerer ikke trr p fderale land, skjnt.) canada goose jakke dame

‘Trr, enten det er offentlig canada goose dunjakke eller privat eiendom, bidrar til byens livsevne,’ sa Earl Eutsler, distriktets assisterende direktr for urbane skogbruk. Beskyttelse av ‘grnn infrastruktur’ er like viktig som vedlikeholde veier, broer og flyplasser, han sa.

canada goose herre Atlanta kan bevege seg i en lignende retning. Et nytt bydesigns team bestende av byrepresentanter og eksterne konsulenter lanserer et prosjekt for revurdere byens utvikling for en befolkning som forventes tredoble seg til 1,2 millioner de neste 25 rene, sier Tim Keane, kommisjonr for avdelingen for byplanlegging. Den overordnede utformingen vil resultere i flere nye forskrifter, inkludert nye treforordninger, sa han. canada canada goose norge goose herre

For tiden kan private grunneiere fjerne trr og betale bter, som byen bruker til betale for planting av nye trr. Men ‘ordinasjonen er ikke bygget rundt redde trr,’ sa Keane. ‘P slutten av dagen sparer de ikke trr; folk skriver bare en sjekk. ‘

canada goose victoria Noen nye regler vil canada goose salg trolig inkludere regulere trr p privat eiendom, sa han. canada goose victoria

canada goose jakker herre ‘Trr ville bli en av de kritiske designparametrene som folk m jobbe rundt’ nr de utvikler eller bygger p privat eiendom, sa Keane. ‘Vi’ identifiserer strrelsen og arten som du ikke kunne fjerne canada goose outlet norge under noen omstendigheter [unntatt sykdom og dd]. De m vre beskyttet. canada goose jakker herre

canada goose jakke herre Transaksjonen rundt trrne ville forandre seg til ‘beskytte trr, ikke generere et fond,’ sa han. canada goose jakke herre

ta p reguleringen av trr p privat eiendom var ‘en pningssalvo’ i en strre strategi for bekjempe restriksjoner p annen bruk av privat eiendom, som kommersielle soneringslover, sa Mathew fra Texas Public Policy Foundation. ‘Treet problemet var en mte utvide samtalen av hva privat eiendom betyr.’

Han sa at konsernets filosofi om private eiendomsrettigheter kan spores til John Locke, den 18. rhundre canada goose billig filosofen, som sa: ‘S mye land som en mann, planter, forbedrer, dyrker og kan bruke produktet av s mye er hans eiendom. ‘

Smith, fra Arbor Day Foundation, sa at flere anstrengelser for begrense hva byer kan gjre, kan flge Texas tree bill fordi ‘stater vil ha en fast hnd p hvordan byer regulerer ting.’ Prinsippet p spill, sa han, er bredere enn bare trr: Det handler om lokal kontroll mot statskontroll.

canada goose outlet Christopher Thayer, en advokat i Seattle som har hndtert sksml om trerestriksjoner, sa han mener at flere anstrengelser vil bli gjort for kutte ned p byregler. ‘Det er litt av et sjokk for folk som tror,’ Det er min eiendom, jeg kan gjre det jeg vil, ‘sa han canada goose outlet.

Barking Dog | Pets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

footer-image
footer-image
footer-image